Sant Esteve és cultura - Pla d'acció cultural

Pla d'acció cultural

El quadrienni 2015-2019 pot ser un punt d’inflexió en com Sant Esteve entén i viu la cultura. En un poble on des de sempre hi ha hagut presència de professionals de diferents disciplines artístiques, i on la cultura popular ha sigut part de la nostra identitat com a poble, ha arribat el moment que aquestes inquietuds culturals múltiples i el capital artístic existent es multipliquin.

El Pla d’Acció Cultural (PAC) engegat l’any 2016 busca obrir camins i espais de debat per fer realitat la reacció química necessària per aconseguir-ho, doncs els elements els tenim al nostre abast. El PAC ens ha de donar la oportunitat que puguem definir i establir quines són les pautes a seguir per reforçar la cultura com a tret identificador de Sant Esteve, a la vegada que la oferta cultural al municipi sigui contínua, de qualitat, amb les màximes disciplines possibles i sobretot, atractiva pel públic. La creació de la taula de cultura com a element clau que estableix el PAC, amb presència heterogènia d’artistes, programadors, associacions i públic, serà el factor determinant perquè això sigui una realitat.

Sant Esteve no s’entén sense la seva activitat associativa i cultural i amb el PAC podem fer que la cultura, des de la creació de formats i espectacles nous, fins a la seva programació, sigui un pilar pel futur del municipi, consolidant-se com un dels seus motors educatius, socials i econòmics.

La bona participació que hi ha hagut a les primeres jornades del PAC ens fa ser molt optimistes i ens dona un bon impuls d’inici per a treballar perquè sigui un èxit.

Darrera actualització: 17.10.2021 | 21:18
Darrera actualització: 17.10.2021 | 21:18