Sant Esteve és cultura - Pla d'acció cultural

Pla d'acció cultural

El quadrienni 2015-2019 va representar un punt d’inflexió en com Sant Esteve entén i viu la cultura. En un poble on des de sempre hi ha hagut presència de professionals de diferents disciplines artístiques, i on la cultura popular ha sigut part de la nostra identitat com a poble, va arribar el moment que aquestes inquietuds culturals múltiples i el capital artístic existent es multipliquessin.

El Pla d’Acció Cultural (PAC) ens ha donat la oportunitat de definir i establir quines són les pautes a seguir per reforçar la cultura com a tret identificador de Sant Esteve, a la vegada que la oferta cultural al municipi sigui contínua, de qualitat, amb les màximes disciplines possibles i sobretot, atractiva pel públic. La creació de la Taula de Cultura com a element clau que establia el PAC, amb presència heterogènia d’artistes, programadors, associacions i públic, fent que fos el factor determinant perquè això fos una realitat.

Sant Esteve no s’entén sense la seva activitat associativa i cultural i amb el PAC hem pogut fer que la cultura, des de la creació de formats i espectacles nous, fins a la seva programació, sigui un pilar pel futur del municipi, consolidant-se com un dels seus motors educatius, socials i econòmics.

Darrera actualització: 23.11.2023 | 12:14
Darrera actualització: 23.11.2023 | 12:14