Regidoria

L'àrea de Cultura promou les activitats culturals del municipi i la difusió artística en totes les seves vessants, en especial amb la difusió i promoció de les arts escèniques com son el teatre, la música i la dansa, també les arts visuals i el cinema. Té entre els seus objectius fomentar la creació i la formació i avançar en una societat que valori i fomenti la cultura com a eina de cohesió i de qualitat de vida per a la ciutadania.

La programació cultural al municipi, es desenvolupa amb l'objectiu d'oferir una programació estable i diversificada, donant un servei necessari i permanent. Vetllant perquè el municipi tingui una infraestructura cultural adequada per a la difusió artística, garantint la qualitat i prestacions com a servei públic. Alhora, promou la sensibilització artística en l'àmbit educatiu del municipi i s'encarrega de l'organització d'esdeveniments culturals i/o dels diferents cicles festius del municipi, on la cultura popular i tradicional també tenen una notòria presència i un caràcter arrelat al municipi.

S'encarrega de la gestió dels diferents equipaments culturals municipals i col·labora amb les entitats i associacions del municipi, amb les quals comparteix objectius comuns en matèria de cultura, fomentant així la participació en diversos àmbits d’actuació.

Dona suport als grups o formacions artístiques locals, amateurs o professionals, oferint la oportunitat que portin a terme els seus espectacles i produccions, ja siguin escèniques, musicals, artis plàstiques o audiovisuals, amb especial atenció en aquella projecció dels molts artistes locals.

Notícies
  • Imatge jornada pel català 1a jornada pel Català 01/03/2024

    El dissabte 16 de març organitzem durant tot el matí la primera jornada en defensa de la nostra llengua a Sant Esteve de Palautordera, a les Escoles Velles

  • Agenda cultural febrer i març 2024 Agenda Cultural febrer i març 2024 02/02/2024

    Durant els mesos de febrer i març l'agenda cultura de Sant Esteve està repleta d'activitats: cinema, cultura popular, teatre, concerts

  • foto guanyadora concurs 2022 Concurs de cartell per la Festa Major d'estiu 2023 10/04/2023

    El tema d’aquest any és lliure. El termini de presentació finalitzarà a les 14 hores del dia 12 de maig de 2023. Premi únic de 200 euros al treball guanyador.

Agenda Cultural
Equipaments
festes i fires