Non Solum. Cap butaca buida

Dissabte, 16 de març de 2024 de 20.00 h a 21.30 h

Non Solum, és un monòleg escrit i concebut per Sergi López a partir de la improvisació, juntament amb Jorge Picó. El gran èxit de Sergi López, un dels muntatges més aclamats del teatre català. 

Una comèdia existencial i delirant. Un home es multiplica per respondre a la pregunta: què està passant aquí? Un se’n riu del no-res, l’altre canta una cançó i un altre ens explica la seva primera trobada amb un extraterrestre. La resta s’enfada en descobrir que tots són un mateix. Un autèntic tour de force concebut des de la improvisació on López demostra, un cop més, que és un dels millors actors de la seva generació.

Des de la seva estrena l’any 2005 al Festival Temporada Alta, Non Solum s’ha representat més de 300 vegades. Ha estat traduïda al castellà i al francès, i s’ha representat a llocs tan diversos com França, Bèlgica, Suïssa i, fins i tot, la Polinèsia Francesa i l’Amèrica Llatina. Marsella, París, Buenos Aires, Montevideo, Lima, Madrid…i, per primera vegada, a Sant Esteve de Palautordera.

Es poden reservar les entrades a 16€ en aquest enllaç d’entrapolis  i al Centre d’Informació de Sant Esteve (en horari de dimarts a diumenge de 10 a 14h) es pot comprar l'entrada Jove (per a menors de 30 anys) ensenyant el DNI.


A tenir en compte:

  • No està permès beure i/o menjar dins el Teatre, tampoc està permès gravar ni fer fotografies dins del Teatre
  • No es permet l'ús dins el Teatre, de telèfons mòbils i ni cap dispositiu emissor de so i/o llum
  • Obertura de portes 20 minuts abans de l’inici de l’espectacle, vingueu amb temps per fer el control d’accés sense presses i ordenadament
  • Imprescindible presentar l’entrada en digital o en paper per accedir al Teatre, millor que tingueu les entrades preparades i agilitzar l’accés
  • Majors de tres anys cal reservar entrada.
  • En cas de no poder assistir no es tornarà l'import de les entrades

Quin cost té:

16 € entrada general i 8 € entrada jove (venda a taquilla a persones menors de 30 anys)

Teatre Pare Casals

Pare Casals, 2 - 08461 Sant Esteve de Palautordera - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 480 082
Adreça electrònica: teatre@santestevedepalautordera.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 14.02.2024 | 22:32