Festa Major de Sant Esteve 2021. Els dies 30, 31 de juliol, 1 i 2 d'agost torna la Festa Major d'estiu.

Del 30 de juliol a les 19.00 h al 2 d'agost de 2021 a les 23.59 h

Torna la Festa Major de Sant Esteve !

Aquest any encara no serà una Festa Major del tot normal doncs seguim tenint limitacions que cal seguir. Tot i que ja tenim una bona part de la població vacunada i els nivells de la pandèmia estan millor que fa un any, encara no està tot superat i això suposa que les activitats obertes a la Plaça encara no es podran fer.

Malgrat tot, la cultura i la festa no s’atura. I en la gestió i accés als espectacles hem après molt i podrem gaudir de concerts i espectacles teatrals amb molta més capacitat d’accés que l’any passat. Demano disculpes a aquelles persones que no pugueu accedir als espectacles si s’esgoten les entrades.

Us demano si us plau que seleccioneu bé els espectacles a on voleu assistir, per permetre també que hi hagi possibilitats per tothom de veure actuacions. Es posaran a reserva més de 8.000 entrades entre tots els espectacles i activitats.

Per les activitats que seran de més petit format (restaurants al carrer, activitats lúdico-esportives o de natura), estic convençut que amb la col·laboració de tothom evitarem situacions que encara podrien suposar un risc.

Gaudim de la Festa, riguem, ballem, omplim de vida el poble, i com sempre, fem-ho amb respecte i civisme.

Molt bon estiu i Festa Major 2021!

Reserva prèvia d'entrades als espectacles en recinte tancat

Igual que la Festa d’Estiu que es va organitzar l’estiu 2020, i degut a les limitacions de seguretat per a la pandèmia de la Còvid19, els espectacles s’han de fer en recintes tancats (tant interiors com exteriors), amb aforament màxim i amb reserva anticipada d’entrada.

Per la Festa Major 2021 s’habiliten els següents recintes i capacitats:

  • Camp de futbol (exterior) fins a 1.000 localitats
  • Teatre Pare Casals (interior) fins a 220 localitats
  • Pati de les escoles velles (exterior) fins a 200 localitats

Com ve sent habitual des de la reobertura de la cultura, per reservar entrades es podrà fer a la pàgina web d’Entrapolis (enllaç directa al web venda entrades) o al Centre d’Informació de Sant Esteve.

La novetat d’aquest any és que pels espectacles principals caldrà abonar un euro per reservar les entrades i amb un màxim de 6 entrades per compra. La recaptació final de totes aquestes entrades es destinarà a les associacions que habitualment gestionen les barraques de Festa Major, que l’any 2020 no va poder fer-les i que aquest 2021, tot i fer-se, estaran limitades i amb menor capacitat de venda que en una Festa Major habitual.

A cada activitat veureu si és de pagament o de reserva gratuïta. Les entrades online es posaran a la venda el 20 de juliol a les 15h

Podeu descarregar-vos el programa de la Festa Major en pdf utilitzant aquest enllaç: Festa Major Sant Esteve 2021

Darrera actualització: 30.11.2021 | 22:38