Festa Major de Sant Esteve 2023. Els dies 4, 5, 6 i 7 d'agost torna la Festa Major d'estiu

Del 4 a les 19.00 h al 7 d'agost de 2023 a les 23.59 h

Benvolguts/des,

Ja torna a ser aquí la Festa Major. Enguany aprofitem per presentar-nos, com a nou equip de govern de Sant Esteve, i contentes de fer-ho en ocasió d'una festa que s'organitza des de l'ajuntament, però de la mà de les entitats del poble i en la qual pot participar tothom.

Voldríem que aquest esperit participatiu de la festa major estigués present com a forma de govern i de fer poble durant tot l'any. Per això "obrim les portes" de l'ajuntament diumenge al matí i us convidem a totes a conèixer el consistori per dins. És una visita simbòlica per explicar-vos que teniu les portes obertes, que arribem amb ganes i energia, i que comptem amb vosaltres per fer de Sant Esteve un bon lloc per a totes.

També per això aquest any hem convidat a fer el pregó a una persona implicada en la preservació de la riquesa natural del nostre territori i la divulgació de les nostres tradicions culturals. Ens estimem totes dues coses i volem conservar-les.

Veureu que aquest any no podrem gaudir de les activitats d'aigua, és una pena, però la situació de sequera que patim no ens permet dur-les a terme. Esperem que les activitats alternatives siguin del tot un èxit!

Res més, us volem desitjar que passeu una molt bona festa major i ens veiem als carrers!

Tomeu, Rut, Miquel, Judit, Arnau i Mariona


Enguany, per l'espectacle que es farà al teatre, serà d'accés gratuït però serà necessari fer la reserva de les entrades (màxim 6 entrades per persona). La reserva d'entrades es podrà fer a la pàgina web d’Entrapolis (enllaç al web venda entrades) o al Centre d’Informació de Sant Esteve.

Les entrades online es posaran a la venda el 28 de juliol a les 15h

Podeu descarregar-vos el programa de la Festa Major en pdf utilitzant aquest enllaç: Festa Major Sant Esteve 2023

Darrera actualització: 17.07.2023 | 08:25