Revisió de numeració dels cubells del Porta a Porta

Diumenge, 24 de març de 2024 a les 16:00

L’ajuntament està endreçant les dades dels cubells de recollida Porta a Porta i demanem la vostra col·laboració

Les normatives ambientals són cada cop més estrictes pel que fa a la recuperació i reciclatge dels residus municipals. La Unió Europea obliga els estats membres a reutilitzar o reciclar el 55 % dels residus l'any 2025 fins a arribar al 65 % el 2035. D'aquesta manera, es vol avançar cap a l'economia circular i el residu zero.

La llei aprovada al Congrés incorpora nous objectius en relació a la recollida i gestió de residus municipals, promou els dissenys que facilitin la reparació i el reciclatge dels productes i crea nous impostos per gravar qui més contamina o els plàstics d’un sol ús.

A més a més, a partir de 2025 s'estableix la recollida obligatòria de les següents noves fraccions de residus: els tèxtils, els olis de cuina usats, els residus domèstics perillosos i els voluminosos.   

Des de l’Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera estem treballant per poder complir amb el marc legal estatal i europeu de l'any 2025. Per això, a banda del nou contenidor de roba i properament un per oli usat, estem revisant i actualitzant les dades dels cubells de recollida del Porta a porta i necessitem que ens envieu foto de la numeració dels vostres cubells, junt amb la vostra adreça, al mòbil del porta a porta: 680251375. A la foto us mostrem on trobar-la.

Agraïm la vostra col·laboració.

Darrera actualització: 28.03.2024 | 09:27