Ruta bici blava

Recorregut: Santa Maria de Palautordera, Santa Magdalena, Sant Esteve de Palautordera, Els bruguers, Estació, Pont Trencat, La Serra.

És un itinerari per meravellar-nos amb la natura i el paisatge del Baix Montseny.

Podrem gaudir de magnífiques vistes sobre el massís del Montseny (Turó de l'Home, les Agudes, Pla de la Calma), valls com la de Mosqueroles, la plana de la Tordera i el Parc del Montnegre i Corredor. A la muntanya trobarem boscos de pins, d'alzines i de sureres. Prop de la Tordera i de riu Sec veurem boscos de ribera amb sotabosc ric en bolets, falgueres i molses. A la plana gaudirem de prats i de camps de conreu.

Aquest itinerari, pel fet de ser circular, permet veure diversos punts de sortida, o també es pot dividir en diferents etapes per poder observar amb més detall la natura i el passatge.

Punts de sortida recomanats des de Santa Maria de Palautordera: Plaça de la vila, ermita del Remei, estació de ferrocarril (renfe). Des de Sant Esteve de Palautordera: pavelló municipal Els Quatre Hereus.

Val la pena, en passar pels diferents municipis, disposar de temps i fer-hi una visita. En ells, a més de botigues, bars, restaurants, podrem trobar-hi indrets destacats com el passeig i l'ermita del Remei, el carrer i la plaça Major de Santa Maria de Palautordera i l'església de Sant Esteve de Palautordera.

En el PDF trobareu mes informació i el mapa de la ruta.

Darrera actualització: 20.12.2021 | 10:49