Institut Can Record

L'institut SES Can Record, com a nou centre educatiu del municipi va ser inaugurat oficialment el 3 de febrer de 2020, substituint els mòduls prefabricats instal·lats des de l'inici de l'institut. El nou edifici té 2.770 metres quadrats útils i està integrat en el paisatge del Montseny, tant pels colors com pels materials emprats en la construcció. 

L'any 2020, l'Institut compta amb 223 alumnes d'ESO i una plantilla de 23 professors; el projecte educatiu aposta per l'aprenentatge de llengües estrangeres.

El centre fa un tractament diversificat, per tractar la diversitat del nostre alumnat i així poder garantir un aprenentatge significatiu a tots els nivells.

  • De 1r a 3r d’ESO es desdoblen els grups a les instrumentals per reduir la ràtio, de dos grups se’n fan tres a català, castellà i matemàtiques.
  • A 4t d’ESO, l'Aula Oberta', 'Projecte Montseny' permet a un grup reduït d’alumnes, treballar amb dinàmiques diferents i realitzar pràctiques a empreses del nostre entorn.
  • L’Aula d’Acollida', permet proporcionar que alumnes d’incorporació tardana, rebin un aprenentatge més encarat a la comprensió lingüística i social.

Horari de secretaria: dilluns, dimecres i el 3r divendres de cada mes de 9:00 a 13:00.

Carrer Galerna, 2 - 08461 Sant Esteve de Palautordera - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 483 354
Adreça electrònica: institutcanrecord@gmail.com
Lloc web: agora.xtec.cat/sescanrecord/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 17.04.2023 | 07:42

Imatges