Trobada delegats i delegades de l'Institut Can Record

Divendres, 12 d'abril de 2024 a les 08:00

El passat dimecres 10 d’abril vam realitzar a les Escoles Velles una trobada amb les joves, delegades i delegats de l’Institut Can Record, des de 1r de l’ESO fins a 4t

L’objectiu d’aquesta trobada va ser escoltar a les joves del poble, que ells i elles, en primera persona, poguessin tenir un espai per proposar i fer saber a les responsables tècniques i polítiques allò que troben a faltar, que necessiten, o els hi preocupa. I és que un bon servei de joventut, per estar al servei de les joves del municipi, ha de poder construir-se des de la veu d’aquestes.

Va  ser una sessió de dues hores on, primer, vam xerrar sobre el Servei de Joventut i els hi vam explicar algunes de les properes activitats per a elles en les que estem treballant. Tot seguit, vam dividir-nos en grupets segons alguns centres d’interès, com un futurible espai jove, l’institut i l’escola, el temps lliure, el municipi en general i els seus espais, etc... Finalment, vam trobar-nos plegades altre cop per concloure la jornada xerrant i debatent sobre tot allò que havia anat sorgint en els grups, i que més els interessava.

Ara, al Servei de Joventut estem treballant per fer un bon retorn a l’institut de tot el que va sorgir de la jornada, per tal que els diferents delegats i delegades puguin explicar a les seves companyes de classe què vam fer, i quines noves oportunitats tenen a l’abast al poble.

A la fi, una jornada molt profitosa d’on esperem comencin a sorgir moltes iniciatives joves a Sant Esteve!

Darrera actualització: 12.04.2024 | 14:41