Ajuts al lloguer per Joves

Dilluns, 11 de març de 2024 a les 09:00

Dilluns 11 a les 9h s’inicia el termini de presentació de sol·licituds per demanar l’ajut al pagament del lloguer, o cessió d’ús, per a joves. Aquest finalitzarà el 12 d’abril a les 15h

Dilluns 11 a les 9h s’inicia el termini de presentació de sol·licituds per demanar l’ajut al pagament del lloguer, o cessió d’ús, per a joves. Aquest finalitzarà el 12 d’abril a les 15h.

Aquesta subvenció té per objectiu facilitar l’emancipació de les joves i poder gaudir d’un habitatge o habitació en règim de lloguer o de cessió d’ús. Les joves que poden demanar l’ajut han de tenir, en el moment de presentar la sol·licitud, 35 anys o menys.

Cal que les persones sol·licitants siguin titulars d’un contracte de lloguer o de cessió d’ús de l’habitatge o habitació que constitueixi el seu domicili habitual i permanent en el territori de Catalunya.

Tota la informació (requisits, accés al tràmit, FAQ’s, ...), i la sol·licitud, la teniu disponible en aquest enllaç.

Però a més, si teniu qualsevol dubte i necessiteu assessorament en l’àmbit de l’habitatge, podeu demanar suport en habitatge Jovecat. O també a la web del VallèsJove trobaràs molts recursos a la teva disposició: assessories, on pots trobar Oficines d’habitatge a la comarca, etc.

Darrera actualització: 12.03.2024 | 13:17