Restriccions d’aigua en els usos urbans per a municipis en estat d’excepcionalitat

Dimarts, 18 de juliol de 2023 a les 09:00

Sant Esteve de Palautordera continua en estat de SEQUERA EXTREMA i en estat d'EXCEPCIONALITAT i per tant, continuant les prohibicions i restriccions per estalviar aigua

Sant Esteve de Palautordera es troba en estat d'excepcionalitat per sequera, davant l'excepcionalitat, s'apliquen prohibicions i restriccions per estalviar aigua. Aquestes prohibicions i restriccions afecten accions quotidianes, com el reg de jardins, el rentat de vehicles, la neteja de carrers o l'ompliment de piscines i fonts ornamentals, cal reduir el consum d'aigua al mínim imprescindible.

Afectacions en jardins i parcs

En aplicació d'aquestes mesures, l'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera ha aplicat aquestes restriccions a la seva activitat pública, concretament el reg de les plantes arbustives i de flor queda reduït al mínim i indispensable per la supervivència de les plantes. L’arbrat sobreviu, en general, amb l'aigua procedent de les precipitacions. No és el cas de l’arbrat de nova plantació. Es regaran utilitzant el mínim d'aigua imprescindible per a la seva supervivència.

A banda, també es restringirà l'ús d'aigua en la neteja viària, tal com s'especifica al ban municipal que es pot consultar en aquesta mateixa publicació.

Més informació al Portal de la sequera.

 

Darrera actualització: 18.07.2023 | 09:09