Obres a l'aparcament de Can Molins

Dijous, 14 d'octubre de 2021 a les 00:00

Canvis de circulació per les obres de Can Molins, a partir del 18 d'octubre

El dilluns 18 d’octubre s’inicien les obres de reurbanització de la zona de l’aparcament de Can Molins i el carrer Pare Casals. És un projecte que comportarà la culminació de la transformació del centre històric cap a una vialitat més endreçada i amb prioritat per a la mobilitat a peu o lenta.

Les obres tenen una durada prevista de quatre mesos i durant aquest temps l’accés a la zona estarà restringit per complet al pas de vehicles i només els vianants que tenen el seu habitatge al carrer Joaquim Blume hi podran accedir a peu.

L’afectació a diferents barris és gran, ja que a causa de les obres i sobretot per garantir un accés segur al centre del poble, els veïns dels barris de Can Molins, Can Record i la Serra de Can Vilatort hauran de variar els hàbits de trànsit mentre durin les obres.

Les principals afectacions que es produiran i que podeu veure en el plànol adjunt són:

  • Les entrades i sortides de vehicles dels carrers Major i Vallmanya s’haurà de fer pel capdamunt del carrer Major, i ambdós carrers passen a ser de doble direcció provisionalment. L’accés serà exclusiu pels veïns i proveïdors dels comerços.
  • Es recomana als veïns que no tenen aparcament privat als carrers Major i Vallmanya que limitin al màxim fer entrades/sortides.
  • Es demana a les famílies usuàries de l’Escola Bressol que s’abstinguin de fer servir el cotxe per portar la canalla a la porta de l’escola.
  • El carrer Tramuntana (“baixada de Can Preses”) passa a ser només d’entrada a Can Record. Totes les sortides des de Can Record es faran pel carrer de la Font de Sant Antoni.
  • L’accés als carrers Joaquim Blume i Pare Casals queden inhabilitats per a tota mena de pas, a excepció de l’accés a peu als habitatges, que estaran sempre garantits, i quan hi hagi espectacle al teatre, que s’habilitarà un passadís per a vianants a la sortida d’emergència.
  • L’accés a peu al pavelló Els Quatre Hereus s’haurà de fer per l’avinguda Lluís Companys.
  • L’accés de vehicles a l’avinguda Lluís Companys es restringirà només als veïns durant totes les obres, i els caps de setmana s’obrirà un accés a l’aparcament del camp de futbol per ús de l’handbol i el Circ Cric.

Us agraïm la vostra col·laboració i us demanem disculpes per les molèsties que us ocasionaran els canvis i les obres.

Darrera actualització: 10.11.2021 | 14:03