Inici del període de consultes prèvies del Pla d’Energies Renovables (PLATER)

Dilluns, 26 de juny de 2023 a les 09:00

La Generalitat de Catalunya ha comunicat l’inici del període de consultes prèvies sobre l’avaluació ambiental estratègica del PLATER de Catalunya

La Generalitat de Catalunya ha comunicat l’inici del període de consultes prèvies (fins el 30 de juny de 2023), sobre l’avaluació ambiental estratègica del Pla Territorial per a la Implantació de les Energies Renovables de Catalunya (PLATER).
El PLATER preveu destinar un 2,5 % de tota la superfície de Catalunya ala generació distribuïda d’energies renovables mitjançant parcs fotovoltaics i eòlics situats a terra. Per tant, serà una Pla amb un potencial important de transformació del model energètic i territorial actual, que segurament estarà subjecte a tensions i controvèrsies.
Qualsevol persona pot presentar comentaris i aportacions en aquest procés de consultes. En aquest sentit les vies de participació són les següents:

Els documents del PLATER (document d’objectius i propòsits i document inicial estratègic (DIE) els podeu consultar aquí o bé els podeu descarregar dels annexos en pdf d'aquesta mateixa notícia.

Darrera actualització: 27.06.2023 | 13:48