Convocatòria per l'arranjament d'habitatges a Sant Esteve

Dimarts, 17 de gener de 2023 a les 08:00

Conovocatória de sol·licituds oberta fins el proper 27 de gener 2023 a les 14h

Per promoure l'autonomia personal i millorar la qualitat de vida de les persones grans i de les persones amb discapacitat, garantint les condicions de seguretat, higiene, habitabilitat i eficiència energètica mínimes als seus habitatges

Es posa a disposició dels ajuntaments els serveis tècnics d'una empresa especialitzada que valora les necessitats de les persones beneficiàries, prescriu les actuacions a realitzar, i supervisa, comprova i valida les intervencions. La Diputació de Barcelona també contracta les empreses que executaran les obres i/o instal·laran les ajudes tècniques, assumint-ne el 100% del cost de les actuacions.
Al municipi de Sant Esteve de Palautordera està aprovat 1 arranjament.

El programa s’adreça a:

  • Persones de 65 anys o més, preferentment amb discapacitat, en situació de dependència o amb insuficiència de recursos econòmics.
  • Persones més grans de 80 anys que visquin soles o amb una altra persona gran.
  • Persones menors de 65 anys amb necessitats especials pel que fa a la seva capacitat física o psíquica per a desenvolupar les activitats de la vida diària dins la llar (no és imprescindible certificació de grau de discapacitat).

La persona interessada o bé els seu familiars, poden fer instància indicant les dades a dalt esmentades i fins el 27 de gener de 2023 a les 14 h.

Darrera actualització: 19.01.2023 | 18:33