Finalitzen les obres de la nova pista esportiva coberta

Dimarts, 28 de març de 2023 a les 00:00

El passat 21 de març es va signar la recepció de la obra

Aquest mes de març han finalitzat les obres constructives de la nova pista esportiva coberta al costat del pavelló municipal els Quatre Hereus.

Les obres, cofinançades per l’ajuntament, la Diputació de Barcelona i el Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) han suposat la posada en valor de l’espai de l’antic camp de futbol, amb la incorporació d’una pista esportiva, exterior però coberta, que permetrà més versatilitat en la pràctica esportiva tant als clubs municipals com a l’esport popular en general, al tractar-se d’una pista totalment accessible.

Igualment, Sant Esteve guanya un nou espai a on es poden celebrar activitats populars a cobert, que puguin requerir les diferents entitats municipals.

Un cop acabades les obres constructives, les properes setmanes es completaran les actuacions de l’entorn, millorant la zona dels antics vestidors per donar-hi ús de serveis i magatzem de material esportiu, la incorporació de les xarxes de protecció, el material esportiu per a la pràctica dels diferents esports (futbol, handbol, voleibol) i millora de l’entorn accessible a la pista des del passeig Lluís Companys.

A la coberta de la nova pista, s’hi ha projectat d’instal·lar una planta solar fotovoltaica de 75 kW per a la generació d’energia elèctrica. El projecte està en fase d’aprovació i obtenció de finançament.

Darrera actualització: 28.03.2023 | 11:00