Dissabte 30 d'abril a les 14h tindrà lloc la 16a Festa d'homenatge a la gent gran

Dilluns, 28 de març de 2022 a les 08:00

El dinar d'homenatge de la gent gran es farà el proper dissabte 30 d'abril a les 14h

Per una errada en la comunicació que s'ha fet arribar per carta postal i també en els tiquets que caldran per accedir al Teatre per dinar, els confirmem que el dinar d'homenatge de la gent gran es farà el proper dissabte 30 d'abril a les 14h. 


Com ja sabeu, amb aquesta festa, que s’organitza des de l’àrea de Cultura i amb la col·laboració del Casal de la Gent Gran, volem fer un petit homenatge a totes les persones de 70 anys o més que viuen a Sant Esteve de Palautordera, i a aquelles que són sòcies del Casal.

El dinar tindrà lloc al teatre Pare Casals a les 14:00h.

Tots aquells que hi vulgueu participar, us haureu d’inscriure al Centre d’Informació i heu de tenir en compte que:

1. Les persones que tingueu 70 anys o més, o els compliu durant aquest any 2022:

  • Si esteu empadronats a Sant Esteve de Palautordera, podreu adquirir un tiquet gratuït.
  • Si no esteu empadronats a Sant Esteve de Palautordera, però sou socis del Casal de la Gent Gran d’aquest municipi, podreu adquirir un tiquet al preu bonificat de 10 €.

2. En la resta de casos i pels acompanyats en general, podreu adquirir un tiquet al preu normal de 18 €.

La data límit per fer les inscripcions és fins el diumenge 24 d’abril. L’horari del centre és obert de dimarts a diumenges de 9 h a 14 h, inclosos festius.

En el moment de fer la inscripció i per tal de beneficiar-vos del tiquet gratuït o bonificat, serà necessari presentar el DNI o el carnet de soci del casal de la gent gran d’aquest municipi.

Tal i com ja vàrem fer l’any passat totes les taules i seients seran numerats, per la qual cosa heu de tenir-ho en compte a l’hora de recollir els tiquets per a més d’una persona o grups.

Darrera actualització: 01.04.2022 | 11:49