You say tomato

Dissabte, 25 de novembre de 2023 de 20.00 h a 21.15 h

Anna Moliner i Joan Negrié són la parella protagonista d’una comèdia de Joan Yago (La Calòrica) on el diàleg còmic i la música lleugera construeixen una reflexió desacomplexada sobre el sentit real de l’art en el món en el que vivim, la satisfacció i la felicitat en les relacions de parella i, en general, sobre tot allò que ens trobem el dia que deixem de ser joves.


Sinopsi:

I si ara, simplement, ho deixéssim estar? Hem travessat el país en cotxe innumerables vegades, hem actuat a locals ruïnosos, hem mantingut llargues i pesades converses amb empresaris indesitjables i ens hem deixat la pell en cada concert; hem renunciat a amics, a aficions i a estones d’oci, hem regalat les nostres vacances, les nostres hores de son, hem deixat de fer viatges; ho hem donat literalment tot per aconseguir el nostre somni.

Però avui tenim 37 anys i poc a poc comencem a adonar-nos que la vida que havíem somiat no té resa veure amb aquesta. Aleshores per què no ho deixem estar? Simplement. Per què no ens acomiadem amb un últim gran concert i ho deixem aquí.

En Santi, fill renegat d’una llarga nissaga d’orquestristes de comarques, i la Rosó, nena prodigi televisiva dels primers noranta, porten 10 anys vivint junts.

La seva història d’amor va començar juntament amb un trepidant projecte musical que els havia de portar, un dia o altre, al capdamunt de l’escena catalana. Els anys han passat i aquest dia no ha arribat.

Avui, mentre esperen que les portes s’obrin i el local s’ompli de gent per recuperar part dels diners que han perdut en la seva darrera gira, no tindran més remei que preguntar-se cap a on va el seu projecte musical, cap a on va la seva història d’amor i quina de les dues coses està destruint a l’altre.

Deixem de tenir tota la vida per davant i ens adonem que, si no fem alguna cosa per evitar-ho, la nostra vida serà així fins als darrers dies. És això el que volíem?

Preu: 8€

Durada aproximada: 1h 15min

Podeu adquirir l’entrada anticipada al Punt d’informació de Sant Esteve de Palautordera i a la pàgina web entrapolis.

  • No està permès l'accés amb begudes i/o menjar dins el Teatre
  • Obertura de portes 20 minuts abans de l'inici de l'espectacle. Vingueu amb temps per fer el control d'accés sense presses i ordenadament
  • Imprescindible presentar l’entrada en digital o en paper per accedir al Teatre; millor tingueu les entrades preparades i agilitzar l’accés
  • Majors de 3 anys que ocupin localitat caldrà reservar entrada
  • En cas de no assistència no es podrà retornar l'import abonat de les entrades

Quin cost té:

8€

Teatre Pare Casals

Pare Casals, 2 - 08461 Sant Esteve de Palautordera - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 480 082
Adreça electrònica: teatre@santestevedepalautordera.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 09.10.2023 | 11:02