Un pont cap a Terabithia. Cineclub familiar

Diumenge, 8 de gener de 2023 de 18.00 h a 19.30 h

En Jess Aarons és un nen nord-americà de 13 anys amb una vida no massa feliç. A casa seva, costa arribar a final de mes perquè els ingressos no donen per satisfer les necessitats de tota la família, formada per dues germanes grans, dues de més petites, ell, el pare i la mare. A l’escola, alguns companys de classe i també alumnes de cursos més alts li fan bullying.

En plena adolescència, a en Jess se li fa difícil sobreposar-se a les circumstàncies del dia a dia. Malgrat tot, és un noi responsable i amb capacitat d’esforç. La seva gran afició és dibuixar. En un full de paper és on deixa volar tota la seva imaginació.

Per sort, arriba a classe una nova companya, la Leslie Burke, una noia intel·ligent i enèrgica que sacseja la vida d’en Jess. És la filla única d’un escriptor i una escriptora benestants que s’instal·len a la casa veïna de la família del noi. La Leslie, d’entrada, genera molts recels a en Jess, però ella se li acosta igualment. Amb el temps, descobreixen que comparteixen moltes afinitats i comencen a construir una profunda amistat.

Jugant al bosc del costat de casa seva, un dia troben el passatge cap a un país imaginari, poblat per éssers estranys. L’indret es converteix en el seu racó secret, que els uneix de manera especial i els ajuda a sobreposar-se als problemes de la quotidianitat. La Leslie és molt enginyosa, i introdueix a en Jess en un món de fantasia i també d’autoafirmació. Però la tragèdia truca a la porta.


Es poden reservar les entrades a 2€ en aquest enllaç d’entrapolis

A tenir en compte:

  • No està permès beure i/o menjar dins el Teatre
  • Obertura de portes 15 minuts abans de l’inici de l’espectacle, vingueu amb temps per fer el control d’accés sense presses i ordenadament.
  • Imprescindible presentar l’entrada en digital o en paper per accedir al Teatre; millor tingueu les entrades preparades i agilitzar l’accés.
  • Nenes i nens majors de 3 anys cal que reservin entrada.

Organitza: AFA Vallmanya.

Col·laboren: Ajuntament de St. Esteve de Palautordera, Taula de Cultura de St Esteve de Palautordera, Sant Esteve Solidari

Quin cost té:

2 €

Teatre Pare Casals

Pare Casals, 2 - 08461 Sant Esteve de Palautordera - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 480 082
Adreça electrònica: teatre@santestevedepalautordera.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 04.01.2023 | 14:49