Respostes sistèmiques a preguntes quotidianes

Diumenge, 6 de febrer de 2022 de 10.00 h a 11.30 h

Cercle quinzenal sistèmic

T’has plantejat mai què és la mirada sistèmica?
T’agradaria afegir una nova mirada al teu dia a dia?

Espai de trobada on descobrir com et pot ajudar la mirada sistèmica.
A través de paraules, reflexions, jocs, moviments sistèmics i exercicis de relaxació, anirem descobrint els regals d’aquesta mirada. 

En un entorn de confiança, compromís i seguretat.

És per mi?

La mirada sistèmica té a veure amb la reconciliació amb les arrels, amb qui som. Retornant-nos les ganes de jugar, viure i expandir els nostres talents. Podent resignificar situacions difícils i trobar noves vies d’acció.

A qui van dirigides les trobades?

A qui tingui ganes de donar un nou enfoc al seu dia a dia. A persones amb curiositat, ganes de donar un pas més enllà, de posar en pràctica les comprensions sistèmiques des de la senzillesa i retrobar-se amb la confiança i el gaudi.

Vols?

Descobrir la força que habita en tu? L’impacte que les experiències de les teves avantpassades/ts en el teu dia a dia? Descobrir el potencial que t’arriba?

Si et ressona, vine a viure un trimestre de descoberta d’una mirada més amorosa.

Què em puc endur?

Respirar el que ets. Fer-te càrrec de qui ets. Aportar el millor de tu en les relacions quotidianes. Desencallar situacions conflictives. Creativitat. Elaborar experiències. Comptar amb els recursos propis i generar noves estratègies. Reconciliar-te amb tu.

Qualsevol dubte o interès pots escriure’m o trucar-me. Estaré encantada de contestar-vos si voleu saber alguna cosa més.  

Elisabet Rodriguez Piñero. Llicenciada en Antropologia. Postgraduda en Cultura de Pau. Terapeuta Humanista. Acompanyant d’Educació Orgànica. Facilitadora en Constel·lacions Familiars i Doula.


Hi col·labora la Taula de Cultura, per a més informació es pot contactar a la seva adreça de correu electrònic info@tauladecultura.cat

Quin cost té:

25 € (mes)

Les Escoles Velles

Carrer Mossèn Pedragosa, 9-13 - 08461 Sant Esteve de Palautordera - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 02.02.2022 | 16:32