Primer taller de debat del procés participatiu de la Casa de les Monges

Dilluns, 27 de juny de 2022 de 18.30 h a 20.00 h

La primera jornada, ja de debat obert a tota la ciutadania, es realitzarà al teatre Pare Casals el dilluns 27 de juny a les 18:30h.

Aquesta sessió servirà per proposar possibles activitats i usos dels diferents espais de la casa de les Monges, un cop es vagin realitzant les reformes corresponents i que se us van presentar a les visites.

Amb l'èxit d'assistència les visites exploratòries que ja s'han fet, s'ha pogut veure directament, les possibilitats que oferirà un cop es defineixin els espais, després del projecte de reforma i adaptació de l'equipament que l'Ajuntament ha aprovat recentment.

Volem que el seu ús com equipament públic es determini després d'un procés participatiu, on les persones i entitats puguin donar la seva opinió, debatre possibles usos i fer propostes concretes. Tenim l'oportunitat de fer, de la casa de les Monges, un referent per desplegar la vitalitat social que sempre han demostrat les entitats i grups del nostre poble.

Us recordem que la documentació del projecte de reforma, amb els plànols corresponents, està públicament disponible des del passat 26 de maig al taulell d’anuncis de la seu electrònica de l’ajuntament de Sant Esteve: https://santestevedepalautordera.eadministracio.cat/board/. Us serà més fàcil de trobar si seleccioneu els anuncis de l’apartat “urbanisme”

 

Teatre Pare Casals

Pare Casals, 2 - 08461 Sant Esteve de Palautordera - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 480 082
Adreça electrònica: teatre@santestevedepalautordera.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 27.06.2022 | 09:13