En Peyu - El gallardo español

Dissabte, 12 de febrer de 2022 de 19.30 h a 21.00 h

En Peyu s’ha decantat pel camí fàcil aquesta vegada. Per no buscar-se més merders dels que ja té, posa en escena un clàssic de la literatura castellana: El gallardo español de Miguel de Cervantes.

Espectacle íntegrament en castellà on l’escenari de l’etern conflicte entre moros i cristians serveix d’excusa per explicar una història d’amor prohibit. Peyu es carrega tot el pes de l’obra a l’esquena i és el mateix actor qui interpreta a tots els personatges: Alimuzel, Don Fernando, la princesa Arlaxa… Salvant les distàncies i per descriure-ho d’una manera gràfica, en Peyu fa a El gallardo español el que feia Lluís Homar a Terra Baixa. Diem “salvant les distàncies” perquè evidentment Terra Baixa no s’assembla gens a El gallardo español.

Qui no entengui l’espectacle o estigui encuriosit per aclarir com s’ha gestat tota la posada en escena podrà quedar-se al posterior col·loqui, on en Peyu, molt amablement, contestarà les preguntes del públic.

Es poden reservar les entrades a 12€ en aquest enllaç d’entrapolis i també al Centre d’Informació de Sant Esteve  (en horari de dimarts a diumenge de 10 a 14h)

A tenir en compte:

  • Ús obligatori de la mascareta
  • No està permès beure i/o menjar dins el Teatre
  • Obertura de portes 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle, vingueu amb temps per fer el control d’accés sense presses i ordenadament
  • Imprescindible presentar l’entrada en digital o en paper per accedir al Teatre, millor que tingueu les entrades preparades i agilitzar l’accés
  • Nenes i nens majors de 3 anys cal que reservin entrada
  • En cas de no poder assistir no es tornarà l'import de les entrades
Darrera actualització: 19.01.2022 | 21:37