Malson abans de nadal. Cineclub familiar

Diumenge, 2 de gener de 2022 de 18.00 h a 19.30 h

Malson abans de Nadal (títol original en anglès: The Nightmare Before Christmas) és una pel·lícula musical animada de 1993, dirigida per Henry Selick i produïda per Tim Burton, mentre que la banda sonora és de Danny Elfman. La història, sobre els habitants del poble Halloween, està inspirada en un poema escrit pel mateix Burton. La pel·lícula va estar nominada a l’Oscar als millors efectes visuals i al Globus d’Or a la millor pel·lícula d’animació.

El moviment dels personatges està fet amb la tècnica stop-motion, que també ha estat utilitzada en altres pel·lícules com Chicken Run o La núvia cadàver. És considerada una de les millors creacions utilitzant aquesta tècnica.

Es poden reservar les entrades a 2€ en aquest enllaç d’entrapolis

A tenir en compte:

  • Ús obligatori de la mascareta
  • No està permès beure i/o menjar dins el Teatre
  • Obertura de portes 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle, vingueu amb temps per fer el control d’accés sense presses i ordenadament.
  • Imprescindible presentar l’entrada en digital o en paper per accedir al Teatre; millor tingueu les entrades preparades i agilitzar l’accés.
  • Nenes i nens majors de 3 anys cal que reservin entrada.

Organitza: AFA Vallmanya.

Col·laboren: Ajuntament de St. Esteve de Palautordera, Taula de Cultura de St Esteve de Palautordera, Sant Esteve Solidari

Quin cost té:

2 €

Teatre Pare Casals

Pare Casals, 2 - 08461 Sant Esteve de Palautordera - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 480 082
Adreça electrònica: teatre@santestevedepalautordera.cat
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 11.01.2022 | 13:20