Lida workshop 2: Experimentació amb la música electrònica

Del 19 a les 11.00 h al 20 de febrer de 2022 a les 14.00 h

Workshop d'enregistraments de camp i bioacústica amb Julio César Palacio

L’interès dels enregistraments de camp en la meva pràctica no s’entén en un enfocament d’arxiu o fonoteca, sinó que se centra en una comprensió més profunda del nostre entorn sonor, especialment el relacionat amb la natura i la fauna. Les passejades sonores, l’escolta profunda i l’exploració dels paratges naturals i urbans formen part de les gravacions dels llocs que visito i del meu entorn.

Taller apte per a +18 anys, 9 hores els dies:

  • Dissabte 19 de febrer 11-14, 16-19h
  • Diumenge 20 de febrer 11-14h

Imprescindible fer reserva d'entrada a l'enllaç de la web d'entrapolis

Julio César Palacio és 'Sun Color', Compositor de música experimental, artista sonor i arquitecte. Aquest explorador sonor utilitza una barreja de so analògic, enregistraments de camp i processament digital per compondre música abstracta i arítmica, composicions micro-tonals, emissions otoacústiques, ecolocalització i un ampli ventall de freqüències, dinàmiques, vibracions i reflexos sonors que interactuen amb l’espai d’actuació amb un ús dedicat de l’espaialització del so.

Ha participat en festivals de renom internacional com Mutek i realitzat extenses gires per Europa, EUA i Àsia, s’ha encarregat d’instal·lacions sonores i ha exposat les seves obres i peces sonores a Galeries i Museus. A més dels seus espectacles en directe i instal·lacions sonores, compon música per a cinema, teatre i dansa contemporània.

* Aquest esdeveniment forma part del Laboratori Interdisciplinar d'Arts (LIDA) amb col·laboració amb la Taula de Cultura de Sant Esteve de Palautordera.

Quin cost té:

50 € taller de 9h

Les Escoles Velles

Carrer Mossèn Pedragosa, 9-13 - 08461 Sant Esteve de Palautordera - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 11.01.2022 | 12:24