Lida workshop 5: Dansa improvisació

Del 21 a les 11.00 h al 22 de maig de 2022 a les 14.00 h

Workshop: Dansa improvisació, amb Claire Lamothe

En primer lloc, ens centrarem en la trobada i l’espai, el nostre lloc i el dels altres, a través de diverses propostes i el condicionament dels cossos, des de la intuïció i l’espontaneïtat. Per a la part tècnica, es farà exploració i exercicis de terra. Per a la improvisació, treballarem de manera instintiva la veu, la respiració i les diferents dinàmiques, deixar arribar els estats físics i emocionals per tal d’utilitzar-los com a eines en el treball d’escriptura improvisada col·lectiva i/o individual.

Taller per +18 anys, els dies i hores següents: 

  • Dissabte 21 de maig de 11-14, 16-19h
  • Diumenge 22 de maig de 11-14h

Imprescindible fer la reserva d'entrada al web d'entrapolis

Claire Lamothe és originària dels Hautes Pyrénées, Claire és una artista multidisciplinària (dansa, circ, teatre, clown.)  Ha treballat amb la companyia Ultima Vez dirigida per Wim Vandekeybus, així com en diferents companyies de Berlín i Londres. Des de 2017, treballa amb Baro’evel Cirk Cie, en les creacions de “Bèsties” i “Falaise”, actuant per tot el món.  Claire ensenya a nombrosos festivals de dansa i circ, a França i a l’estranger. ensenya a nombrosos festivals de dansa i circ, a França ia l’estranger.

* Aquest esdeveniment forma part del Laboratori Interdisciplinar d'Arts (LIDA) amb col·laboració amb la Taula de Cultura de Sant Esteve de Palautordera.

Quin cost té:

50 € taller de 9h

Les Escoles Velles

Carrer Mossèn Pedragosa, 9-13 - 08461 Sant Esteve de Palautordera - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 12.01.2022 | 12:05