Lida workshop 4: Cant

Del 23 a les 11.00 h al 24 d'abril de 2022 a les 14.00 h

Workshop: Cant amb Ira Prat

En aquest taller de Cant ofereix una obertura al coneixement profund del que suposa adentrar-se en la recerca de la nostra pròpia veu. La veu és el nostre sospir interior i quan volem expressar-la, ens reflexa el més profund de nosaltres: les pròpies autolimitacions i també la font del poder propi. Afinarem i desafinarem, per trobar l’equilibri entre el control en el que busquem seguretat i l’abisme creatiu en el que ens agradaria viure. Cantarem cançons conegudes i crearem les nostres pròpies melodies. I finalment, ens haurem fet tribu i ens abraçarem amb els sons que brollin de l’ànima, sense més ni menys, perquè qui canta… els seus mals espanta.

Taller per +18 anys, els dies i hores següents: 

  • Dissabte 23 d'abril de 11-14, 16-19h
  • Diumenge 24 d'abril de 11-14h

Imprescindible fer la reserva d'entrada al web d'entrapolis

Ira Prat es defineix, sobretot, com a apassionada de l’Ésser humà i l’Art, s’ha desenvolupat com a Actriu i Cantant, sota les directrius de Sergi Belbel, J.M. Mestres, Ever Blanchet, J. LL. Bozzo o Paco Mir, entre d’altres, i en companyies de renom com Comediants, Tricicle o Dagoll Dagom. També ha cantat sota la batuta d’Albert Guinovart o Maurizio Benini en el Cor del Gran Teatre del Liceu. Té una sòlida formació musical i terapèutica. Des de fa vint anys, exerceix docència en el seu propi Estudi de Veu, transmetent amb entusisme l’ensenyança de tot el que les arts i el cant poden aportar al desenvolupament del potencial humà.

* Aquest esdeveniment forma part del Laboratori Interdisciplinar d'Arts (LIDA) amb col·laboració amb la Taula de Cultura de Sant Esteve de Palautordera.

Quin cost té:

50 € taller de 9h

Les Escoles Velles

Carrer Mossèn Pedragosa, 9-13 - 08461 Sant Esteve de Palautordera - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 12.01.2022 | 12:05