Lida workshop 3: Performance

Del 19 a les 11.00 h al 20 de març de 2022 a les 14.00 h

Workshop: La construcció creativa d'una performance. 

En aquest taller treballarem a partir de diferents tècniques amb l’objectiu d’aportar a les i els participants eines útils tant per a l’actuació escènica com per a la creació pròpia. Les i els participants hauran de portar roba còmoda, llibreta i boli, un objecte personal i significatiu, una proposta de vestuari a partir de la consigna: “el que em ve de gust i no em permeto mai” i un text o poema curt memoritzat. Metodologia: The Paula Method of the Ring Muscles (treball amb els músculs circulars), exercicis psicofísics de J. Grotowski, Meditacions Dinàmiques, Tècnica Actoral de Michael Txékhov, teoria i pràctica d’Anne Bogart.

Taller per +18 anys, els dies i hores següents: 

  • DIissabte 19 de març de 11-14, 16-19h
  • Diumenge 20 de març de 11-14h

Imprescindible fer la reserva d'entrada al web d'entrapolis

María Stoyanova és creadora escènica multidisciplinària d’origen búlgar. Premi FAD Sebastià Gasch de les Arts 2004, pel seu primer espectacle unipersonal “Gitana a Barcelona”. Crea les seves pròpies dramatúrgies personals i, a més, col·labora i treballa per a artistes i companyies europees i de casa nostra. Docent des de l´any 2012, en els darrers anys dirigeix ​​i co-crea els espectacles i és co-directora i co-creadora del projecte internacional “The other map”. Durant el 2017–2019 fou directora artística del Festival d’Arts Vivas ARA I AQUÍ (Segur de Calafell, Tarragona).

* Aquest esdeveniment forma part del Laboratori Interdisciplinar d'Arts (LIDA) amb col·laboració amb la Taula de Cultura de Sant Esteve de Palautordera.

Quin cost té:

50 € taller de 9h

Les Escoles Velles

Carrer Mossèn Pedragosa, 9-13 - 08461 Sant Esteve de Palautordera - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 12.01.2022 | 12:05