Lida workshop 1: Tècnica vocal amb Celeste Alías

Del 22 a les 11.00 h al 23 de gener de 2022 a les 14.00 h

La meva veu i la seva veu, amb Celeste Alías.

Aquest taller està pensat per descobrir-nos i poder parlar musicalment des d’aquí. Agafarem consciència de les possibilitats del nostre instrument. Parlarem de tècniques, de l’aire i el suport. Farem cants col·lectius i aprendre’m a través del joc i de la improvisació a sentir-nos més connectats amb el nostre instrument. Un dels objectius del taller és preparar una obra amb les composicions i les impros que sorgeixin del treball i fer una mostra l’última hora del taller.

Taller de 9h els dies:

  • Dissabte 22 de gener de 11-14h i de 16-19h
  • Diumenge 23 de gener de 11-14h

Pots reservar la teva entrada al web d'Entrapolis, taller apte per a +18 anys.

Celeste Alías és una cantant inquieta, curiosa i eclèctica. És en una de les cantants més versàtils i originals del panorama vocal del país. A nivell interdisciplinari té un fort lligam amb la poesia, la dansa i l’art plàstic. En l’actualitat és professora del Conservatori Superior del Liceu de Barcelona i el Conservatori Municipal de Manresa i està en actiu en els seus projectes artístics, amb músics com Marco Mezquida o Guillem Arnedo Band.

* Aquest esdeveniment forma part del Laboratori Interdisciplinar d'Arts (LIDA) amb col·laboració amb la Taula de Cultura de Sant Esteve de Palautordera.

Quin cost té:

50 € taller de 9h

Les Escoles Velles

Carrer Mossèn Pedragosa, 9-13 - 08461 Sant Esteve de Palautordera - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 12.01.2022 | 12:07