La balada de Lady Lup. La trifulga dels fútils. Taula de cultura.

Diumenge, 21 de novembre de 2021 de 18.00 h a 19.10 h

Tragicomèdia.

Tots amaguem una història trista dins el cor que, feixuga, ens acompanya i ens pesa. Però poden lꞌamor i la bellesa transformar-la? I si algú tingués el do de fer-nos millors? I si tot no està perdut? I si lꞌesperança habita sota la nostra pell?

En una cantina perduda al bell mig del desert de Mèxic Lup; la mestressa, fuig del seu passat administrant el local a base de crits, tequila i retrets. Res sembla que pugui alterar aquest microcosmos melancòlic, trist i amarg fins a lꞌarribada dꞌuna dona desconeguda.

Autoria i direcció: Manel Anoro
Escenografia: Ester Cabacés i Cristian Llácer

La Companyia Estable de Teatre “La Trifulga dels Fútils” es crea lꞌestiu del 2000 al Centre de Dia Dr. Pi i Molist de Nou Barris; un recurs comunitari de Salut Mental depenent de l’Hospital de Sant Pau. En tots aquests anys han passat per la Trifulga molts actors; més de vuitanta, alguns de manera fugaç i dꞌaltres per quedar-s’hi i ha estrenat tretze espectacles en els seus més de vint anys d’història. Lꞌany 2015 la Companyia sꞌindependitza de la institució i inicia un camí en solitari que l’ha fet participar en diversos Festivals i estrenar els seus espectacles en alguns teatres de Barcelona i Catalunya. Ha estat programada en totes les edicions de l’Altre Festival i ha actuat a teatres com el Club Helena, lꞋAliança del Poblenou, l’Ateneu de Nou Barris o els Lluïsos de Gràcia. També ha actuat a lꞋInstitut del Teatre de Barcelona i a la Universitat Autònoma de Barcelona. El 2017 rep el Premi Josep Clusa al millor espectacle de lꞋAltre Festival.

Actualment La Trifulga dels Fútils és una Companyia resident del Centre Cívic Baró de Viver de Barcelona i es defineix com una Companyia de teatre oberta i inclusiva formada per ciutadans lliures, actors professionals i persones diverses, tots ells amb una història de salut mental al darrere.

Edat: +10 anys

Entrades a 5 € a l'enllaç d'entrapolis

Quin cost té:

5 €

Teatre Pare Casals

Pare Casals, 2 - 08461 Sant Esteve de Palautordera - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 480 082
Adreça electrònica: teatre@santestevedepalautordera.cat
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 10.11.2021 | 09:43