Jornades de la gírgola del castanyer i la castanya del Montseny

Del 14 a les 12.00 h al 15 de maig de 2022 a les 13.00 h

Amb l’objectiu de promoure la gírgola de castanyer i la castanya del Montseny, així com la gastronomia vinculada al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, el Consell Comarcal i el programa Parc a Taula de Diputació de Barcelona han organitzat aquestes jornades gastronòmiques el cap de setmana del 14 i 15 de maig, on els restaurants de Sant Esteve de Palautordera oferiran menús a base d’aquests dos productes.

També s’oferirà una passejada guiada “On són els bolets quan no hi ha bolets?” Les Sortides seran dissabte i diumenge, a les 10h. des del Centre d’Informació de Sant Esteve de Palautordera. (Carretera del Montseny, 5)

Durant els dos dies, també es farà la presentació dels productors i productores a la plaça major de Sant Esteve de 12 a 13 h.


També s'organitza un àpat temàtic de la gírgola de castanyer i la castanya del Montseny, que se celebrarà dimarts 10 de maig, a les 17:45h al Restaurant Can Marc de Sant Esteve de Palautordera.

L’activitat és gratuïta i va adreçada als mitjans de comunicació, divulgadors gastronòmics, gestors públics, restauradors i productors que tinguin interès en conèixer, divulgar, cuinar o cultivar aquests productes alimentaris. 

Hi haurà presència de productors locals. I el menú és una proposta de la futura Associació de Restauradors de Sant Esteve de Palautordera.

 

Darrera actualització: 10.05.2022 | 10:46