Jam solidària amb Noa Azkargorta i Maria Alabern. Mostra de dansa, teatre, música i audiovisuals

Dijous, 30 de desembre de 2021 de 19.00 h a 20.15 h

La Maria Alabern i la Noa Azkargorta vam anar a viure a Amsterdam el passat agost per tal d'enriquir les nostres carreres artístiques. La Noa està estudiant mim a la Universitat AHK, a l'ATD, Academie voor Teather en dans. La Maria està estudiant ballet clàssic i dansa contemporània a l'escola Henny Jürriens i afro-house i coupé décalé a l'escola Touchée.

Actualment combinem els nostres programes d'estudi amb feines que cobreixin la necessitat de sobreviure el dia a dia amb les exigències que aquesta ciutat reclama. Les nostres vides tenen una prioritat i és fer art. Lluitem per dedicar-li el temps i la dignitat que necessita.

Així que volem ensenyar al nostre poble una petita part de tot el que estem aprenent i, juntament amb amics artistes, presentem un recull de tastets (dansa, teatre, música, audiovisuals…) per a qui vulgui gaudir-los i col·laborar en les nostres carreres artístiques.

Preu i venda d'entrades:

  • Recollida de diners mitjançant la prioritat de les nostres vides: l’art. Tots els diners recollits amb taquilla inversa seran destinats única i exclusivament a pagar els nostres estudis.
  • El mateix dia de l'espectacle es farà el registre de les persones de públic assistent, es recomana venir mitja hora abans per poder fer el registre i control d'accés a temps.

Aquesta Jam ens fa molta il·lusió i esperem veure-t'hi!

  • A càrrec de: Noa Azkargorta i Maria Alabern
  • Presentadora: Teresa Carretero
  • Artistes convidats: Chris Carnie, Ona Garsot, Eudald Rojas, La Elisa, Júlia Lewis, Núria, Jordina González, Berta Martínez, Helena Alonso, Teresa Díaz, Maria Ventura, Eva Ibáñez, Valentina Azzati, Laia Campamà, Pau Garcia, Lluís Alabern, Nartxi Azkargorta
  • Tècnics: Gerard Boj i Quim Frigola

És obligatori l'ús de mascareta, està prohibit beure i menjar dins del teatre, fer ús de gel hidroalcohòlic, no podrà accedir al teatre cap persona amb símptomes de Covid i/o hagi estat les últimes 48 hores en contacte amb una persona que hagi donat positiu per Covid.

Quin cost té:

taquilla inversa

Teatre Pare Casals

Pare Casals, 2 - 08461 Sant Esteve de Palautordera - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 480 082
Adreça electrònica: teatre@santestevedepalautordera.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 20.12.2021 | 11:58