El bosc Haquivaqui i Zoo. Cineclub familiar

Diumenge, 20 de març de 2022 de 16.00 h a 19.30 h

Després de la bona rebuda que va tenir la sessió de cine que vam fer per Nadal, el proper diumenge 20 de març fem la segona sessió del Cineclub Familiar de l'AFA. Hem programat dues pel·lícules en català que creiem que us agradaran molt, us animem a venir!

El bosc de Haquivaqui

El bosc de Haquivaqui és un bon lloc per viure, però els animals petits han de vigilar que els més grossos no se’ls cruspeixin. Claus, el ratolí trapella, i els seus amics tenen por de la guineu Marvin i d’altres depredadors. Però el que fa vessar el got de la paciència és que un bon dia l’eriçó Horaci intenta menjar-se l’àvia ratolineta. És aleshores quan Morten, el ratolí més assenyat, arriba a la conclusió que és l’hora de redactar una nova llei per al bosc. A partir d’ara tots els habitants del bosc seran amics i ningú podrà menjar a cap altre. El cas és que la guineu Marvin encara té gana…

Es poden reservar les entrades a 2€ en aquest enllaç d’entrapolis

Zoo

Entranyable pel·licula familiar, basat en fets reals i ambientat en la II Guerra Mundial, sobre l'obstinació d'un jove per a salvar a un bebè elefant del zoo dels bombardejos. El jove Tom i els seus amics lluitaran per a salvar a 'Buster', un bebè elefant, durant els bombardejos alemanys de Belfast en 1941.

Es poden reservar les entrades a 2€ en aquest enllaç d’entrapolis


Organitza: AFA Vallmanya.

Col·laboren: Ajuntament de St. Esteve de Palautordera, Taula de Cultura de St Esteve de Palautordera, Cine Club Sant Esteve


A tenir en compte:

  • Ús obligatori de la mascareta
  • No està permès beure i/o menjar dins el Teatre
  • Obertura de portes 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle, vingueu amb temps per fer el control d’accés sense presses i ordenadament.
  • Imprescindible presentar l’entrada en digital o en paper per accedir al Teatre; millor tingueu les entrades preparades i agilitzar l’accés.
  • Nenes i nens majors de 3 anys cal que reservin entrada.

Quin cost té:

2 €

Teatre Pare Casals

Pare Casals, 2 - 08461 Sant Esteve de Palautordera - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 480 082
Adreça electrònica: teatre@santestevedepalautordera.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 14.03.2022 | 12:44