Assemblea anual Taula de Cultura

Diumenge, 30 de gener de 2022 de 11.00 h a 13.00 h

Repàs del 2021 i planificació del 2022. Totes les persones sou benvingudes, veniu a ser-ne part!

Per assistir-hi només cal que siguis una persona inquieta, interessada en la nostra cultura local, i no cal estar associat a la Taula de Cultura. Explicarem tota l’activitat realitzada, com s’ha gastat el pressupost de la Taula i l’activitat de les diferents comissions de treball. Ta

mbé parlarem de futur, de com planificar les activitats i de com distribuir el pressupost pel 2022. Totes les persones assistents tindran veu a l’assemblea però només les associades podran votar les decisions que es prenguin..

Podem avançar que ens hem posat com a objectiu per a l’any vinent millorar la planificació i fer-nos més accessibles al nostre entorn. Proposarem seguir decidint una part del nostre pressupost de manera participativa a través de una convocatòria oberta que anomenem Pressupost Participatiu i que aquest 2021 ha funcionat molt bé. També i com a novetat, atenent a les moltes demandes d’exhibició d’espectacles que rebem, volem obrir una línia de programació d’espectacles, en petit format a les Escoles Velles i en format més gran al Teatre Pare Casals. Finalment, volem proposar que una part del pressupost sigui gestionat directament per les comissions de treball.

Aquestes comissions, amb un funcionament autònom, rebrien a primers d’any una part del pressupost per poder engegar projectes i generar activitat. Així mateix també buscarien altres maneres d’aconseguir més fons d’ingressos, a través de subvencions, premis, beques, mecenatge, campanyes o esdeveniments. Per cert, si us atrau alguna d’elles i hi voleu participar us animem a apropar-vos per formar-ne part.

Teatre Pare Casals

Pare Casals, 2 - 08461 Sant Esteve de Palautordera - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 480 082
Adreça electrònica: teatre@santestevedepalautordera.cat
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 12.01.2022 | 12:06