Art i bogeria. Taula de cultura

Dissabte, 4 de març de 2023 de 18.30 h a 20.15 h

Festival Internacional d’Arts Escèniques i Salut Mental presenten dos documentals que s’endinsen en la bogeria com a eina creativa. Des de dos mirades diferents; l’una observant el procés de construcció d’una peça de dansa per part de sis dones i l’altre mostrant el viatge de Marcel Escolano a les entranyes de el Otro Festival a la ciutat argentina de Rosario la primavera del 2019.

La jornada es completarà amb un debat posterior amb el públic on hi seran els directors dels documentals i els seus protagonistes.

BAILAR LA LOCURA

Tres ballarines de dansa contemporània volen crear una coreografia sobre els límits entre normalitat i bogeria i conviden tres dones diagnosticades amb un trastorn mental a participar en el procés de creació. Volen saber què implica rebre un diagnòstic psiquiàtric i fins on pot arribar el tractament. Les sis dones passen juntes uns dies màgics en una casa rural del País Basc on assagen, parlen de fàrmacs, deliris, solitud i suïcidi. Sense prejudicis, en un viatge humà que recorre emocions, dubtes i experiències per importar-les de l’emoció al cos, al moviment. Associem la bogeria amb allò que es desvia de la norma, però què és normal? qui decideix què és normal? què és la bogeria? es pot ballar?

EL VIATGE D’EN MARCEL

Seguim Marcel Escolano; pallasso, home de circ i, abans de res, ésser humà, en el seu viatge a Rosario on coneixerà de primera ma els protagonistes de el Otro Festival. Les seves reflexions, les veus dels actors, les experiències viscudes i la bellesa de la ciutat argentina conformen una història que ens parla de bogeria, d’art, de vida i d’amistat.
T’atreveixes a acompanyar-lo?

Es poden comprar les entrades en aquest enllaç d'entrapolis

Organitzat per Taula de Cultura

Quin cost té:

8 € general, 5€ sòcies i 0€ menors d'edat

Teatre Pare Casals

Pare Casals, 2 - 08461 Sant Esteve de Palautordera - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 480 082
Adreça electrònica: teatre@santestevedepalautordera.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 23.02.2023 | 23:07