Anhelos. Taula de Cultura

Dissabte, 6 de maig de 2023 a les 19.00 h

Molt contents de tornar a programar Anehlos!

Un Human Specific Performance per a 30 espectadors/es creat a partir de material autobiogràfic. A partir de la intimitat de la història personal de la performer es convida a l’audiència a un joc sensorial, de músiques i imatges que connecta a les persones participants amb la seva pròpia intimitat.

Busca crear l’experiència de viure una trobada entre éssers humans a través d’una conversa. Aquesta proposta escènica es desenvolupa en un espai compartit entre intèrpret i públic, proposant per moments un canvi de jerarquia on la intèrpret ocupa el lloc de l’espectador/a i l@s espectador@s són protagonistes. Obre la possibilitat que existeixi un públic actiu que pensa, sent, s’interroga, acciona i transforma. Convida, a través de propostes vivencials embastades entre petites peces de teatre, a la participació dels presents. Creant una experiència alhora grupal i individual. Un viatge sostingut amb afecte i algunes dosis d’humor. Busca sortir de la solitud, a través de la conversa. Com un acte senzill i transformador.

Forma part d’un projecte de recerca anomenat SIMPLE PRESENT que ha rebut la Beca per a la recerca i la innovació en els àmbits de les Arts visuals, de l’arquitectura i el disseny, de les Arts escèniques, de la música i del pensament de la Generalitat de Catalunya. El projecte investiga, a través de les arts escèniques i les eines que ofereix la Comunicació NoViolenta (CNV), entorn de la pregunta Tenir una conversa podria ser l’acte més petit, que podria canviar el món?

Per a públic major de 14 anys.

  • Idea/interpretació: Ángeles G. Gordillo
  • Direcció: Maria Stoyanova
  • Creació:Maria Stoyanova i Ángeles G. Gordillo

Es poden comprar les entrades en aquest enllaç d'entrapolis

Més informació en aquest enllaç a la web de Taula de Cultura

Quin cost té:

10 € general / 8 € sòcies i socis

Les Escoles Velles

Carrer Mossèn Pedragosa, 9-13 - 08461 Sant Esteve de Palautordera - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 27.04.2023 | 11:32