Ahmad Alhamso. Taula de cultura

Dissabte, 25 de febrer de 2023 de 19.30 h a 20.30 h

Darrera proposta del cicle Memòries d’Exili.

Ahmad va haver de separar-se de la seva família per fugir de la guerra de Síria el 2011. Després d’una llarga i desesperançada odissea, passant per Turquia i campaments militars de Grècia, finalment va arribar a Barcelona el 2018. Aquí va poder crear llaços de família i amistat i continuar la seva carrera com a actor, amb papers entre d’altres a Cuéntame cómo pasó de RTVE i Si no t’hagués conegut de TV3.

En el poc temps que porta aquí la seva història ha tingut més ressò que la de la majoria de persones refugiades: ha servit com a inspiració per a l’espectacle Maremar de la Companyia Dagoll de Gom amb cançons de Lluis Llach; ha estat representada en diferents obres de teatre com Kalimat (Paraules) al TNC, Trees never get tired al Teatre Principal de Badalona i Emocions en Guerra, al Mercat de les Flors; i ha estat publicada per l’editorial PLATAFORMA al llibre Todos los Ahmad del Mundo, escrit per ell, i en articles de la secció cultural de La Vanguardia.

Ara tenim el privilegi de veure una peça performàtica d’Ahmad sobre la seva història i després tenir una xerrada amb ell. Aquí al poble, a les Escoles Velles. És un gran honor que vingui fins aquí carregat dels seus relats, tant cruels com esperançadors.

Gràcies a: Projecte Paramythàdes, Dagoll Dagom, Cia. Entera

Es poden comprar les entrades en aquest enllaç d'entrapolis

Organitzat per Taula de Cultura

Quin cost té:

5 € general, 4€ sòcies i 0€ menors d'edat

Les Escoles Velles

Carrer Mossèn Pedragosa, 9-13 - 08461 Sant Esteve de Palautordera - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 23.02.2023 | 22:58