Elle Belga. Concert

Divendres, 8 d'octubre de 2021 de 22.30 h a 23.59 h

El canal creatiu seguit d'Elle Belga, des que van debutar fa més de deu anys amb "1971" (Aquarel·la, 09), transita a part de qualsevol altre corrent més potent en termes de popularitat i acceptació. El duo de Gijón, format per Fany Álvarez i José Luis García (ex Manta Ray, ex Viva Las Vegas).

Ella canta i s'encarrega de la percussió, aporta la seva veu i la guitarra en cançons que coincideixen a definir com a populars i terrenals.

Garcia és un veterà de les batalles musicals. Va ser cantant i guitarrista de Manta Ray, el grup en el qual Nacho Vegas va tocar abans d'embarcar-se en l'aventura en solitari, un dels noms indicats en aquell lot que, basat en el soroll amb ínfules de novetat i emulació de propostes anglosaxones, va posar Gijón en el mapa musical a principis dels 90. García va reduir els decibels i es va acostar a la cançó de l'autor en companyia d'Álvarez, prenent Paco Ibáñez com a far. D'ell recreen en el nou disc un bell "El lagarto está llorando".

Simetria" és un àlbum d'aspecte etèria i de fons inquiet, de vegades fins i tot sagnant, que potencia la franquesa de les seves escenes rurals i ombrívoles embolicades en aquest tipus de màgia que poden presentar llocs abandonats o lluny de les grans ciutats.

Simetría 2020, àlbum que ens presenten al teatre Sant Esteve divendres 08 d'octubre ales 22.30h.

L’obertura de portes es farà 30 minuts abans de l’esdeveniment. Recordeu que és obligatori l’ús de mascareta en tot moment. A l’entrar, trobareu gel hidroalcohòlic a la vostra disposició.

Tothom ha de reservar entrada per accedir, l'aforament és limitat, podeu adquirir la vostra entrada anticipada a 10€ al següent enllaç d'entrapolis - ELLE BELGA

Organitza: Som del Montseny

 

Quin cost té:

10 €

Teatre Pare Casals

Pare Casals, 2 - 08461 Sant Esteve de Palautordera - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 480 082
Adreça electrònica: teatre@santestevedepalautordera.cat
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 04.10.2021 | 13:37