Festa Major de Sant Esteve 2022. Els dies 5, 6, 7 i 8 d'agost torna la Festa Major d'estiu.

Del 5 a les 19.00 h al 8 d'agost de 2022 a les 23.59 h

La definició convencional de somni és aquella que diu que un somni és aquell procés imaginatiu de la ment que es té mentre es dorm. A mi m’agrada pensar que també és un somni aquell procés imaginatiu, i emotiu, que emana de la nostra ment mentre estem desperts, on construïm un estat personal i col·lectiu destinat a dur-nos, encara que sigui per uns instants, a un estadi de felicitat.

Alguns diran que portem dos anys de malson. I potser tenen part de raó. Però fins i tot dins de la tenebror, tots busquem la llum, l’esperança, el somni d’anar a millor. Fa dos anys vivim somiant que els estius tornen a ser estius. Estius on compartir moments amb la gent, en els llocs de sempre i fent les activitats de sempre; aquelles que volem fer en aquesta època.

La Festa Major d’enguany és una humil reivindicació dels nostres somnis d’estiu. Després de dos anys atípics, el 2022 torna la Festa Major tal com l’hem tinguda sempre. Plena d’activitats, en els espais de
sempre, amb la participació d’un munt de gent i entitats, que ho donaran tot perquè els nostres petits grans somnis de tornar a compartir moments de felicitat amb tothom del poble, puguin ser una realitat. Estic convençut que serà una gran Festa!

No deixem mai de somiar i gaudim en felicitat de la Festa Major 2022 de Sant Esteve, que torna amb tota la seva força i esplendor !
Gaudim de la Festa, riguem, ballem, omplim de vida el poble, i com sempre, fem-ho amb respecte i civisme.

Bon estiu i  visca la Festa Major !

Dani Fernández
L’alcalde


Enguany, pels dos espectacles que es faran al teatre, caldrà abonar un euro per reservar les entrades i amb un màxim de 6 entrades per compra. per reservar entrades es podrà fer a la pàgina web d’Entrapolis (enllaç al web venda entrades) o al Centre d’Informació de Sant Esteve.

Les entrades online es posaran a la venda el 25 de juliol a les 15h

Podeu descarregar-vos el programa de la Festa Major en pdf utilitzant aquest enllaç: Festa Major Sant Esteve 2022

Darrera actualització: 19.07.2022 | 14:07